TÉMÁINK
brandl zsuzsa:
"Nagyon örülök hogy van ilyen oldal.A kérdésem a következő:ha Ön is látja hogy milyen nehéz eligazodni az alternatív lehetőségek és orvosok között akkor én mint egyszerű é..."

HOZZÁSZÓLÁSOK

Ahoz, hogy Ön is hozzászólhasson az itt leírtakhoz, be kell jelentkeznie! Ezt a jobb oldalon levő Belépés alatt tudja megtenni. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, kérjük regisztrálja magát!

Beküldő: Dudás Krisztina
Kelt: 2011 October 20. 11:11:20-kor
Nagyon jó az oldal, viszont olyan dolgokat hiányolok, hogy ha például arról van szó, hogy méregtelenítés és salaktalanítás, vagy a probiotikumok pótlása, akkor legyen leírva, hogy ez mivel történjen:)

Beküldő: Kissné Karnik Irén
Kelt: 2011 April 06. 05:20:23-kor
Szeretném tudni,hogy a csalánteát milyen napi mennyiségben,mennyi ideig ihatom. Remek, ugyanakkor megdöbbentő infóval lettem gazdagabb.

Beküldő: brandl zsuzsa
Kelt: 2009 June 01. 17:48:22-kor
Nagyon örülök hogy van ilyen oldal.A kérdésem a következő:ha Ön is látja hogy milyen nehéz eligazodni az alternatív lehetőségek és orvosok között akkor én mint egyszerű és nem szakmabeli mit tehetek? A reklámokkal már tele a padlás,elég régóta próbálkozom megbízható természetgyógyászt felkeresni eddig nem jártam sikerrel. Sajnos beletelt egy pár évbe mire rájöttem hogy nekem biztosan a sav-bázis egyensúlyt kell megteremtenem,akkor fogok csak a psoriasisom-ból kigyógyúlni.Most már "csak" segítségre lenne szükségem .Hol találok olyan szakembert szűkebb környezetemben akivel konzultálhatok a szükséges terápiáról.Ez alatt Győr-Moson-Sopron megyét értem.Sajnos a hivatalos szakmai névjegyzékben nem találtam senkit. Már elkezdtem ugyan magamtól,iszom a Green-mix nevű keveréket és csalánteát.De nem tudom mivel tudnék hatékonyan salaktalanítani? Mindenesetre a bőröm állapota ,pedig még csak 5 napja kezdtem el,már láthatóan jobb.Pedig az orvosok szerint ez gyógyíthatatlan.Nagyon rossz és negatív az én véleményem az "egészségügyről",ez tényleg nem más mint betegségügy.Igaz ez nem csak erre a területre érvényes,de itt emberek életéről van szó és szomorú de hullanak mint a legyek,pedig nem kéne hogy így legyen.Én egész életemben próbáltam tudatosan élni,szinte semmilyen gyógyszert nem szedtem,de a savasodásról most hallottam először!!!!És szörnyű hogy ilyen tudatlanságban szenvedtem és milliók szenvednek ma is.Igen nagy bűnt követnek el azok akik ezeket az információkat eltussolják és elhallgatják.Az a rengeteg orvosnak nevezett marionett figura nem érez semmi szégyent?hiszen kiírtanak bennünket?Én háborús bűnnel egyezőnek ítélem amit tesznek nap mint nap. üdvözlettel.brandl zsuzsa

Beküldő: Bogárné, Jánosa Valéria
Kelt: 2009 February 17. 21:26:42-kor
Egy hetilapban olvastam az Ön cikkét az észszerű fogyókúráról.Nagyon sok olyan dolgot tudtam meg nem csak a cikkből, hanem ezeken az oldalakon is,amire idáig nem is gondoltam, pl. a napi vitaminbevitelről, vagy az aszpartamról. Nagyon köszönöm a felvilágosítást. Idáig is mindig megnéztem milyen élelmiszert veszek, de ezek után még tudatosabban teszem.

Beküldő: Erki Józsefné
Kelt: 2008 September 18. 19:22:31-kor
Szeretnék többet megtudni az izületi gyulladás diétával való kezeléséről, a lugositásról és salaktalanitásról nagyon jó dolgokat olvastam nagyon tetszenek az irásai. Erkiné Erika

Beküldő: Windholz Lona
Kelt: 2008 June 09. 09:22:50-kor
Kedves Gábor! Nagyon tetszenek az írásai!

Beküldő: Tasnádi Judit
Kelt: 2008 February 16. 21:12:30-kor
Végre egy nagyon jó oldal!Sok-sok hasznos információval,és remélhetőleg mégtöbbel.

Beküldő: Site Admin
Kelt: 2008 February 12. 07:18:25-kor
Elindult ezen rovatunk is. Ha van véleményük, írják le ide.
BELÉPÉS
PARTNEREINK

Ön a(z) 570779. látogató.